Yüzme öğrenenler, sertifikalarını aldı

Tarih: 7 Ağustos 2021 Cumartesi 13:06

Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen kurslara katılan vatandaşlar, 10 günde yüzme öğrendi.

Mezitli Belediyesi tarafından "Mezitli'de yüzme bilmeyen kalmayacak" sloganıyla başlatılan yüzme kurslarının ikinci etap eğitimlerine katılarak 10 günde yüzme öğrenen kursiyerler, sertifikalarını Belediye Başkanı Neşet Tarhan'dan aldı. 

Atatürk Mahallesi eğitim havuzundaki sertifika töreninde konuşan Başkan Tarhan, her alanda Türkiye'ye örnek olmaya devam ettiklerini söyledi. Tüm hizmetlerini Mezitli'de yaşayanların mutluluğu için hayata geçirdiklerini belirten Tarhan, "Mezitli Belediyesi eğitim havuzlarında her yaştan vatandaşımıza yüzme öğreteceğiz. Her yıl olduğu gibi bu yaz döneminde de binlerce kursiyer iyi birer yüzücü olacak. Kurslarımızda sadece minik yavrularımız değil, büyüklerimizde yüzme öğrenebiliyor. Hiç kimsenin yüzme hevesi içerisinde kalmasın istiyoruz. Yaşı her ne olursa olsun, 7'de olsa 70'te olsa kurslarımıza katılabiliyorlar. Amacımız, ilçemizde herkesin yüzme öğrenmesi ve özellikle de çocukların hem sosyalleşmesi hem de geleceğe güvenle hazırlanmasıdır" dedi. 

Belediyeye güvenerek çocuklarını kurslara gönderen ailelere de teşekkür eden Başkan Tarhan, "Bize gösterilen bu güvene sonsuz teşekkür ederiz. Havuzlarımızda en dikkat ettiğimiz durumlar temizlik ve güven hususlarıdır. Bunu da sağladığımızı düşünüyoruz. Hijyen en çok önem verdiğimiz konulardan birisi. Eğitim havuzlarımız Sağlık Müdürlüğü tarafından kontrol edilmektedir. Mersin'deki en temiz havuz olduğundan emin olabilirsiniz. Temiz havuzları halkımıza sunmanın gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, mezitli, mezitlibelediyesi, neşettarhan, yüzmekursu,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA