Otoyolda zincirleme kaza

Tarih: 8 Ağustos 2021 Pazar 01:02

Mersin’de sağanak yağış ve dikkatsizlik, zincirleme trafik kazasına neden oldu.

Mersin'de otoyolda seyreden 5 araç, sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu birbirine girdi. Kazada can kaybı yaşanmaması sevindirdi.

Edinilen bilgiye göre; Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda meydana geldi. Erdemli istikametine seyreden bir otomobil Çeşmeli kavşağı yakınlarına geldiğinde, sağanak yağış nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere savruldu. Bu sırada arkadan gelen dört araç da öndeki otomobile çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

Can kaybının yaşanmadığı kazaya ilişkin inceleme başlatılırken, bir süre aksayan trafik yol ortasındaki araçların kaldırılmasının ardından normale dördü. 


Etiket: mersin, mersinekspres, trafikkazası,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA