Erdemli’de aşısız kimse kalmayacak

Tarih: 10 Ağustos 2021 Salı 11:20

Erdemli Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığında, ’Aşı Ol, Geleceğe Umut Ol’ kampanyası başlatıldı.

Erdemli'yi en yüksek aşılama oranına sahip ilçe haline getirmek için harekete geçen Belediye Başkanı Mükürrem Tollu, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz ile 'Aşı Ol, Geleceğe Umut Ol' projesini imnzaladı. Buna göre kurulacak mobil sağlık ekipleri, deniz kıyısından 2 bin 500 rakıma kadar aşısız kimse bırakmayacak.

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Tollu, "Kampanyamız sayesinde geleceğe daha umutla bakmayı hedefliyoruz. Özellikle kırsal kesimde ulaşım imkânı zor olan ya da engelli vatandaşlarımıza mobil araçlarımızla ulaşarak aşılanma hızını arttırma gayreti içerisindeyiz. Özellikle okulların açılmasına yakın bir zamanda riskin minimuma indirme hedefimiz var. Pandemisiz, virüssüz bir hayat için toplumun her kesiminden vatandaşlarımıza kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Proje kapsamında kahraman sağlık çalışanlarımızla birlikte sıfır rakımdan iki bin beş yüz rakımına kadar her alanda çalışma yürüteceğiz" dedi. 

İl Sağlık Müdürü Ceviz ise aşının önemine dikkat çekerek, yeni mutasyonların oluşmaması için herkesin aşılanması gerektiğinin altını çizdi.


Etiket: mersin, erdemlibelediyesi, mükerremtollu, erdemli, aşı, aşıolgeleceğeumutol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA