Çatı kavşağına üst geçit

Tarih: 10 Ağustos 2021 Salı 11:52

Sevgi Kavşağı civarına yapılacak olan üst geçit, kısa sürede tamamlanarak hizmete girecek.

Mersin'de yaya geçişlerinin büyük tehlike yarattığı Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı Çatı restoran civarında üst geçit çalışmalarına başlandı. Yürüyen merdiven ve asansörün entegre edileceği üst geçit, kısa sürede hizmete girecek. 

Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamaya göre; 48 metre uzunluğunda ve 5 metre yüksekliğinde olacak üst geçidin her iki tarafında da yaş almış vatandaşların ve özel gereksinimli bireylerin geçişlerini kolaylaştırmak amacıyla asansör ve yürüyen merdiven konuşlandırılacak. Altyapı çalışmaları tamamlanan ve son teknolojiler kullanılarak yapılan üst geçit, modern mimarisiyle kısa süre içinde Mersinliler'in kullanımına sunulacak.

Projede görevli Elektrik-Elektronik Mühendisi Serkan Oral, "Çelik konstrüksiyon taşıyıcı sistemle yürüyen merdiven montajını tamamladık. Kalan üst yapı ve çevre düzenlemelerini de tamamlayıp kısa sürede hizmete açmayı planlıyoruz. Mersinimize şimdiden hayırlı olsun" dedi.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, sevgikavşağı, üstgeçit, okanmerzecibulvarı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA