Genç sporcular Galatasaray ile Aksaray’a transfer oldu

Tarih: 10 Ağustos 2021 Salı 16:45

Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı voleybolcuları Cemre Su Elmas ve Kevser Nur Mutlu, Başkan Neşet Tarhan’ı ziyaret etti.

Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü voleybol branşındaki performansları ile dikkat çekerek Galatasaray'a transfer olan Cemre Su Elmas ile gelecek sezon Aksaray Kuzeyboru forması giyecek olan Kevser Nur Mutlu, Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti.

Başkan Tarhan’a formalarını hediye eden genç sporcular, gittikleri takımlarda Mezitli’nin bireyi olarak kentin tanıtımına katkı sunacaklarını söyledi. Elmas ve Mutlu, "Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sayesinde bize yepyeni bir kapı açıldı. Daha geçen yıl bunu hayal bile edemezdik. Şimdi daha çok çalışıp başarılarımızla Mezitli’yi gururlandırmak istiyoruz. Başkanımız Neşet Tarhan’a bize sağladığı imkanlar nedeniyle teşekkür ederiz" dedi.

KISA SÜREDE TRANSFER BAŞARISI 
Öğrencilerinin 1 buçuk yıl gibi bir dönemde yeteneklerini ortaya koyduğunu vurgulayan Antrenör Ahmet Öner ise "Sıfırdan spora başlayan iki kızımızın bu kadar kısa sürede mesafe kat etmesi ve Galatasaray ve Kuzeyboru gibi iki profesyonel takıma gitmesi bizleri çok mutlu etti" ifadesini kullandı. 

Genç sporcuları kutlayan Başkan Tarhan ise "Çocuklarımızın sporla uğraşması adına tüm imkanlarımızı seferber ettik. Çok iyi biliyoruz ki sporla, sanatla daha fazla ilgilenen çocuklar derslerinde de yaşamda da daha başarılı oluyorlar. Belediye olarak onlara bu kapıyı açabilmek için çalışıyoruz. Teniste, satrançta, futbolda, jimnastikte sporcularımızın başarılarına günbegün tanık oluyorduk. Şimdi yakaladığımız başarılara voleybolu da eklemiş olmaktan dolayı son derece mutluyuz. İnşallah kızlarımızın yolu bundan sonrası için ardına kadar açık olur ve çağdaş, aydınlık dolu bir Türkiye Cumhuriyeti’nin temsilcisi olarak bizleri gururlandırmaya ve ülkeleri için çalışmaya devam ederler" diye konuştu.


Etiket: mersin, mezitli, mezitlibelediyesi, neşettarhan, voleybol, galatasaray, aksaray,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA