Tarsuslunun üretim zahmeti sona erdi

Tarih: 10 Ağustos 2021 Salı 16:59

Tarsuslu çiftçilere üzüm sıkma ve salça makinası hediye edildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde belediye tarafından temin edilen üzüm sıkma ve salça makinası, Başkan Haluk Bozdoğan tarafından çiftçi ve kadın üreticilere dağıtıldı. 

Makinalar, belediyeye bağlı Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünün koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Ulaş, Kızılçukur, Sucular, Alibeyli ve Yanıkkışla köylerinde muhtarlara teslim edildi. Vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuklarını ve çalışmaları aralıksız olarak sürdüreceklerini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, "Nerede bir ihtiyaç varsa belediyemiz ve görevlilerimiz orada olacaklar. Gece demeden gündüz demeden vatandaşımızın yanında olacağımızı söylemiştik. Sırası geldikçe ve ihtiyaç hasıl oldukça vatandaşımızın işlerini kolaylaştıracak her hizmetin altına imzamızı atacağız. Her gittiğim yerde ifade ediyorum, belediyenin parası diye bir şey yok, halkın parası var ve biz bu parayı halkımızın ihtiyaçlarına hitap edecek hizmetlere harcayacağız, bundan herkes emin olsun" dedi.

Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren kadın üreticiler, "Tepeleme usulü ile üzüm suyu elde etme işlemi istediğimiz randımanı vermiyordu. Salça çıkarma makinesi sayesinde de daha önce domates ve biber salçası çıkarmak için ödediğimiz çekme ücretinden kurtulacağız" diyerek Bozdoğan'a teşekkür etti. 


Etiket: mersin, tarsus, tarsusbelediyesi, halukbozdoğan,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA