Pandemiye dikkat çekmek için yarışacaklar

Tarih: 10 Ağustos 2021 Salı 17:20

’TransAnatolia Rally Raid 2021 Yarışlarına’ katılacak olan sağlıkçılar Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret etti.

Covid19 ile mücadelede yitirdiğimiz sağlık çalışanlarını anmak, aşıya, maskeye ve hijyene dikkat çekmek hedefiyle 5 bin kilometrelik 'TransAnatolia Rally Raid 2021 Yarışlarına' katılacak olan sağlıkçılar Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye binası girişinde gerçekleşen buluşmada ilk söz alan ralli ekibinden Eczacı Barış Sönmez, "Covid19 pandemisinde hayatını kaybeden sağlık emekçilerimiz anısına, Gopilot Dr. Lami Günay ile birlikte, 8 gün sürecek olan 5 bin kilometrelik TransAnatolia Rally Raid 2021 yarışına katılacağız. Yine bu temayla giydirilmiş bir aracımızla bu yarışlarda yer alacağız. Eskişehir’den başlayıp Kars’a kadar devam edecek bu zorlu yarışta halkımıza; maske, mesafe ve hijyen, özellikle de aşı olmaları konusunda mutlaka desteklerini beklediğimizi ifade edeceğiz" dedi. 

Akdeniz Belediyesi Başkanvekili Aydın Egin "Salgını yenmenin gerçekten en güçlü yolu aşı olmaktır. Bu duyarlılıkla hareket edip, buralara kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız şu an Ankara’da. Sizlere selam ve sevgilerini iletmemi istedi. Yolunuz açık olsun, kalbimiz sizlerle beraber. Vatandaşlarımıza da çağrım, salgından tamamen kurtulmak istiyorsak mutlaka aşı olmalarıdır" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük ve zorlu yarışlarından biri olan Transanatolia Rally Raid 2021; T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun (TOSFED) resmi bir yarışı. Eskişehir’den, 13 Ağustos'ta start alacak yarışlar Kızılcahamam, Çankırı, Çorum, Sivas, Erzincan, Erzurum üzerinden Kars-Sarıkamış’ta 21 Ağustos'ta sona erecek.


Etiket: mersin, akdeniz, akdenizbelediyesi, TransAnatolia Rally Raid 2021,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA