Mersin’e 2 yeni kafe geliyor

Tarih: 23 Ağustos 2021 Pazartesi 12:36

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kente balık ve spor konseptli 2 kafe kazandırılacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 18 ayda 8 kafe hizmete açılırken, Denizkızı Turizm A.Ş.'nin Genel Müdürü Buğra Yıldız, balık ve spor konseptli 2 yeni kafenin daha Mersinlilerin hizmetine gireceğini söyledi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yıldız, "Çankaya Kafe’yle başladık, sonra Limon Kafe’mizi açtık. Biz 18 ayda 8 kafe, 2 tane bakkal ve 1 tane de Nikah Salonu’nu vatandaşlarımızın hizmetine kazandırdık. Şu an ihalesini tamamladığımız 2 tane restoran konseptimiz bulunmakta. Bunlardan bir tanesi balık, bir tanesi de spor üzerine olacak. Yapımına başlıyoruz. Bunları da en kısa sürede yine vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Güleryüzlü hizmetimiz vatandaşlarımızı memnun ediyorlar. Yeni kafelerimizle kaliteli hizmetimizi sürdüreceğiz" dedi.

Belediyeye ait kafelerde sıkça zaman geçirdiğini ifade eden Orhan Candan isimli vatandaş ise "İnsanlar burada yeme-içme ihtiyacını giderirken deniz havası alıyor. Manzara güzel. Vahap Seçer’in gelmesi iyi oldu. Sanki belediye kafesi değil de sosyete kafesi, aileye yönelik, ilgi çekici bir kafe. Hem ilgi çekici hem temiz. Her şeyi 10 numara" diye konuştu.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, kafe, denizkızı, buğrayıldız,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA