Mersin Barosu üyeleri kumsalı temizledi

Tarih: 23 Ağustos 2021 Pazartesi 14:43

Mersin’de görev yapan avukatlar, Adanalıoğlu Mahallesi’nde kumsal temizliği yaptı.

Mersin Barosu Kent ve Çevre Komisyonu üyeleri, Akdeniz Belediyesi tarafından başlatılan sahil temizlik kampanyasına katılarak, belediye çalışanlarıyla birlikte kumsalı temizledi. 

Adanalıoğlu Mahallesi'ndeki temizlik etkinliğinde Baro Başkanı Gazi Özdemir, Genel Sekreter Murat Akın, Sayman Rauf Sina Aycan, Kent ve Çevre Komisyonu Başkanı Ahmet Orçun Özekenci ve avukatlar, belediye ekipleriyle birlikte 2 saat boyunca kumsaldaki çöpleri topladı. Onlarca poşet dolusu çöp, bertaraf edilmek üzere ekiplere teslim edildi. 

Çevre temizliğinin önemini vurgulayan Komisyon Başkanı Özekenci, "Belediye ekiplerimiz, gece gündüz demeden temizlik çalışmaları yapıyor ama bu görev sadece onların değil. Bizler de komisyon olarak temizlik çalışmasına katılarak hem destek vermeyi hem de vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmalarına dikkat çekmeyi amaçladık. Umarız bu duyarlılık yayılır ve kanunlarımızda yer alan, herkesin temiz çevrede yaşama hakkına saygı duyulması konusunda toplum olarak ortak bilince sahip oluruz" dedi.


Etiket: mersin, mersinbarosu, gaziözdemir, kumsaltemizliği, akdenizbelediyesi, kumsal,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA