43 yıllık meslek sırrı; güne neşe ile başlamak

Tarih: 12 Aralık 2023 Salı 16:50

Mersin Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 43 yıldır öğretmenlik yapan Süheyla Yüksel’i ziyaret etti. Süheyla öğretmen 43 yıllık meslek sırının güne neşe ile başlamak olduğunu söyledi.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 24 Kasım İlkokulu öğretmenlerinden Süheyla Yüksel’i mesleğinin 43. yılında sınıfında ziyaret etti.
24 Kasım İlkokulu öğretmenlerinden Süheyla Yüksel’i 43 yıllık meslek hayatına sığan onlarca proje için takdir eden ve güler yüzlü enerjisiyle sınıfında eşlik eden Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş,, öğrencileriyle şarkı söyleyerek oyunlar oynadı. Bu ziyaretten mutluluğunu dile getiren Süheyla Öğretmen, nazik ziyareti için İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a teşekkür ederek bu ziyaretten onur duyduğunu ifade etti. Süheyla Öğrtemen, "Mesleğimi 43 yıldır şevkle, mutlulukla, her gün işime neşeyle gelerek sürdürüyorum. Öğrencilerim benim evlatlarım, yaşam kaynağım" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Durmuş, "Evlatlarımıza 43 yıldır ışık olan Kıymetli Meslektaşım Süheyla Hocamızla bir araya gelmekten, onunla sınıf ortamında buluşarak çocuklarımızla paylaşımlarda bulunmaktan onur duydum. Saygıdeğer meslektaşımızın daha nice yıllar sağlıkla, aynı neşe ve şevkle çalışmasını dilerim. Doçent ünvanıyla okulumuzda görevini sürdüren değerli Mutlu Uygur hocamızla da tanışmaktan çok mutluluk duydum. Meslektaşlarımızın evlatlarımıza şevkle, azimle yol gösterici olmaları, akademik alanda kendilerini geliştirmeleri bize güven ve umut veriyor. Tüm meslektaşlarıma emekleri için teşekkür ediyor, hayırlı bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi temenni ediyorum" diye konuştu.


Etiket: mersin, eğitim,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA