Dilara Kırmıt, Emanet kadrosuna dahil oldu

Tarih: 20 Şubat 2024 Salı 11:13

Podyumların tescilli güzeli Dilara Kırmıt, ’Emanet’ isimli günlük dizi film kadrosuna dahil olarak podyumlardan oyunculuğa geçiş yaptı.
Podyumların tescilli güzeli Dilara Kırmıt, ekranların fenomen günlük dizi filminin kadrosuna dahil oldu. Karamel yapımın yapımcılığını üstlendiği ve başarılı isim Ayhan Özen yönetmenliğinde yoluna dolu dizgin devam eden  “Emanet” isimli günlük dizi film kadrosuna Dilara Kırmıt ismini katarak gücüne güç kattı.

Oyunculuğa podyumlardan hızlı bir geçiş yapan Dilara Kırmıt, oyunculuk için çalışmalarına başlamış ve tecrübeli bir ekiple yola çıkmak için beklerken o fırsat geldi. Oynayacağı karakterin kendisine geldiğinde ve karakter analizini okuduğunda, kendimi gördüm ifadesinde bulunan Dilara Kırmıt “Oyunculuk çok başka bir dünya bu kadar keyif alacağımı düşünmemiştim, yönetmenimiz Ayhan Özen ve tüm ekip çok tecrübeli ve beni tamamlıyorlar, kısa sürede podyumlara attığım imzayı çalışarak oyunculuk sektörüne de atacağım” dedi.


Etiket: sanatkültür, magazin,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA