Şahsenem’in ağlatan hikayesi

Tarih: 23 Şubat 2024 Cuma 12:42

Özbek popçu Şahsenem 12 yıl aradan sonra çıkardığı şarkılarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken katıldığı programda anlattıkları ile sunucuyu gözyaşlarına boğdu.

Özbek popçu Şahsenem 12 yıl aradan sonra çıkardığı şarkılarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şarkılarının tanıtım çalışmaları için konuk olduğu mecralarda sohbetiyle odak noktası olmayı başaran ünlü pop sanatçısı Şahsenem, Youtube kanalı olan Türkiye Haber Portalında Eylül Aşkın’ın konuğu oldu. Şahsenem’in hikayesini en baştan ele alan başarılı sunucu Eylül Aşkın, sanatçının tüm yaralarını da deşti.
Şöhretin zirvesinde olduğu ve doğduğu toprakları, ailesini bırakıp gelişini ve yaşadığı zorluklarla, acılarını anlatan Şahsenem karşısında usta sunucunun gözleri doldu, yaşların akmasına hakim olamadı.
Programda onu müziğin zirvesine taşıyan “Gözyaşlarım Anlatır” isimli eser hakkındaki sırrıda “ Bir çok sanatçı benden sonra gayet güzel seslendirdi, severek dinledim ama o şarkı benim hikayemdi” diyerek verdi.


Etiket: sanatkültür, magazin,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA