Hatice ’Dön Bebeğim’ ile mutlu etme hedefinde

Tarih: 23 Şubat 2024 Cuma 15:37

’Dön Bebeğim’ çalışmasının klip çalışmasını tamamlayan; müzik dünyasının, en renkli kişiliklerinden ünlü şarkıcı Hatice, yeni çalışmasında imajını kendisinin yaptığını söyledi.

Müzik dünyasının, en renkli kişiliklerinden ünlü şarkıcı Hatice, Sinan Toprak müzik production etiketiyle “Dön Bebeğim” isimli şarkısıyla sevenleriyle buluştu.
Söz ve müziği Hatice imzası taşıyan 
Dön Bebeğim” isimli eserin aranjör koltuğunda Cüneyt Yalmaz oturdu. Hatice yorumuyla Dön Bebeğim” isimli esere Turgay Ceylaner yönetmenliğinde stüdyoda klip çalışması yapılırken tüm dikkatlerin şarkıda olacağı bir iş çıkardık ifadesinde bulundu.
Yeni çalışmasında imajını kendisinin yaptığını dile getiren güzel sanatçı Hatice, yıllardır sadeliği tercih ettiği klipte de sade ve şık bir Hatice olacak vurgusunu yaptı.
Yaptığı her şeyin arkasında olduğunu ve keşkeleri olmadığını dile getiren Hatice “Hiçbir zaman hedeflerim olmadı çünkü çok iyi biliyorum ki bir şeyi hedefliyorsanız bu beraberinde bencil gaddar ve sevimsizliği getiriyor ben her zaman yapmak istediğim yani beni mutlu eden şeyler yaptım bu projede onlardan biri umarım beni dinleyenlerimde bu mutluluğa ortak olurlar” dedi. 

Dön Bebeğim” isimli eseriyle sevenlerine yeniden merhaba diyen sevilen isim Hatice, arkadan 10 şarkısının hazır olduğunu ve peşi sıra müzik severlere sunacağını sözlerine ekledi.


Etiket: sanatkültür, magazin,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA