Eski&Yeni sergisine büyük ilgi

Tarih: 4 Mart 2024 Pazartesi 13:55

Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü bölümü öğrencilerinin “Eski&Yeni Karma Tekstil Tasarım Sergisi” büyük ilgi gördü.

Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü kurucu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Handan Demir ve bölüm öğretim üyesi Doç. Özge Usluca Erim küratörlüğünde, çeşitli yıllardan mezun olmuş 19 öğrenci ile 3. ve 4. sınıfta okuyan 15 öğrencien oluşan grupla hazırlanan “Eski&Yeni Karma Tekstil Tasarım Sergisi” sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Akdeniz Sanat Galerisi’nde gerçekleşen sergi açılışına, Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Ayşe Yüce, Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar, İl Kültür Turizm Müdür Vekili Emel Göksel, İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı Sadık Topal, Müdür Yardımcısı Erkan Akyüz, Müdür Yardımcısı Kerim Kıcıman, akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Dokuma tasarımı, baskı tasarımı, giysi tasarımı ve lif sanatı alanlarına ait çalışmaların yer aldığı sergi, emeklilik kararı alan öğretim elemanları Öğr. Gör. Handan Demir ve Prof. Hüseyin Demir onuruna yapılan bir kutlama olması nedeniyle de ayrı bir öneme sahip.

İzleyicileri tekstil sanatı ile farklı bir yolculuğa çıkarmayı amaçlayan ESKİ&YENİ Sergisi, 26 Şubat-9 Mart tarihleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü


Etiket: mersin, sanatkültür,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA