MDOB’da Evita mesaisi sürüyor

Tarih: 21 Mart 2024 Perşembe 13:41

Mersin Devlet Opera ve Balesi, Arjantin eski devlet başkanı Juan Peron’un eşi Eva Peron’un hareketli, gerçek üstü karakterini gözler önüne seren Evita müzikalinin provalarını sürdürüyor.


 
 

Şimdiye kadar yazılmış en ünlü şarkı sözlerine ve en muhteşem sahne müziklerine sahip, Tim Rice ve Andrew Lloyd Webber’in olağanüstü müzikali 'Evita' Mersin Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenerek sanatseverlerle buluşturulacak. Evita müzikali, 28 Mart 2024 perşembe günü saat 20:30'da prömiyer temsili ile 30 Mart 2024 Cumartesi 20:30'da ikinci temsili ile Mersin Devlet Opera ve Balesi Sahnesi'nde sanatseverlele buluşacak.
Arjantin eski devlet başkanı Juan Peron'un eşi Eva Peron'un hareketli, gerçek üstü karakterini gözler önüne seren Evita müzikali, Eva Peron'un hayat hikayesini, gençlik yıllarından başlayarak muazzam bir zenginlik, güç mücadelesi ve sonunda azizelik mertebesine yükselişine kadar, tüm yönleriyle anlatıyor.
Eserin orkestra Şefliğini Aytuğ Ülgen - Orkhan Hashimov, rejisörlüğünü: Caner Akın, koro şefliğini Anıl Aydın, dekor tasarımını Özlem Topuz, kostüm tasarımını Olcay Engin Kaymaz, koreografisini Emre Karaca, ışık tasarımını Tarı Deniz üstleniyor.
MDOB Orkestrasının da görev alacağı eserde başlıca rolleri Nihan Çetin Aydın (Eva Peron), Cemal Eftal Böllü (Che Guevara), Kazım Erdem Özdemir (Juan Peron), Orhan Güllüler (Magaldi), Mustafa Özer (Magaldi), Ayşe Pınar Balay (Metres) ve Pınar Duygu Çınar (Metres), üstleniyor. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA