Sever’e Anamur ilgisi

Tarih: 24 Mart 2024 Pazar 23:42

Mersin’de bulunan AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, gittiği Anamur ilçesinde vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Mersin''de bulunan AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever yerel seçim çalışmalarını Anamur ilçesinde sürdürdü.

Sever ziyaretlerine, Anamur AK Parti İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen program ile başladı. Programa; AK Parti Anamur İlçe Başkanı Burak Bulut, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları Üyeleri ile Meclis Üyesi Adayları katılım sağladı.  

Sever’in Anamur programı özel toplantılar, ikili buluşmalar ve kanaat önderleri ile buluşma ile devam etti. 

Anamur Cumhur İttifakıyla gerçekleştirilen ve seçmenlerin de katılım gösterdiği iftar programına iştirak eden Sever’e; AK Parti Anamur İlçe Başkanı Burak Bulut, Anamur Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları Üyeleri ile Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

Anamur Cumhur İttifakı ile Çarıklar Mahallesi’nde gerçekleştirilen açık hava toplantısına da katılan Sever, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Açık hava toplantısına; AK Parti Anamur İlçe Başkanı Burak Bulut, Anamur Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları da katıldı.


Etiket: mersin, mustafasever,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA