Şampiyon Mersin’i temsil edecek

Tarih: 30 Mart 2024 Cumartesi 14:36

Okullar Arası Mersin Şampiyonası’na taekwondo branşında katılan Kır Çiçekleri’nden Yağmur Tek, üst üste kazandığı 5 maç sayesinde şampiyon olurken Türkiye Yarı Final Müsabakaları’nda Mersin’i temsil edecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kır Çiçekleri, elde ettikleri sportif başarılarla, gelecek için umut vermeye devam ediyor. Okullar Arası Mersin Şampiyonası’na taekwondo branşında katılan Kır Çiçekleri’nden Yağmur Tek, üst üste kazandığı 5 maç sayesinde şampiyon oldu. Tek, elde ettiği bu başarı ile Türkiye Yarı Final Müsabakaları’nda Mersin’i temsil edecek.

23-25 Şubat 2024 tarihleri arasında 150’ye yakın sporcunun katılımıyla tamamlanan Okullar Arası Mersin Şampiyonası’nda Tek, yaptığı 5 maçını da rakiplerine büyük bir üstünlük sağlayarak kazandı ve şampiyon oldu. Aldığı bu şampiyonlukla Yağmur Tek, Nisan ayında yapılacak olan Türkiye Okullar Arası Yarı Final Müsabakaları’na katılmaya hak kazandı.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA