Sahte ilanla dolandırıcılığa 3 gözaltı

Tarih: 4 Mayıs 2024 Cumartesi 11:39

Mersin’de verdikleri sahte ilanlarla vatandaşları dolandıran 3 kişi polisin başarılı teknik ve fiziki takibi sonucu yakalandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda tespit edilen bir adreste; vatandaşları sahte ilanlar üzerinden bungalov ev kiralama adı altında dolandıran şahısların olduğu belirlendi. Bunun üzerine ekipler tarafından şahisların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.
Düzenlenen operasyonda 3 şüpheli şahıs kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmış olup belirlenen adreste yapılan arama çalışmalarında 3 adet cep telefonu, 4 sim kart, 2 harddisk, 1 tablet, 2 laptop, 1 pos cihazı, 7 banka kartı, 1 ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 57 adet fişek ve bir miktar da uyuşturucu madde ele geçirildı. Operasyonla ilgili soruşturma sürüyor.


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA