Mersin polisi uyuşturucuya duvar olmaya devam ediyor

Tarih: 7 Mayıs 2024 Salı 17:55

Mersin polisi, kendisine ait depoda, sera kurarak uyuşturucu yetiştiren bir kişi yakalayarak gözaltına aldı.


 

Mersin'de Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin; uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahısların eylemlerinin deşifre edilmesi ve suç unsurları ile birlikte yakalanma çalışması sürüyor.
Yapılan çalışma kapsamında; teknik ve fiziki takip sonucunda bir şahsın uyuşturucu madde imalatı yaptığının tespit edilmesi üzerine belirlenen adresine operasyon düzenlendi. Şüphelinin depo olarak kullandığı yerde yapılan aramalarda; çeşitli iklimlendirme düzenekleriyle donatarak kapalı ortamda güneş görmeden hint keneviri yetiştirdikleri tespit edildi.
Yapılan aramada 87 kök vaziyette Hint Keneviri ve bunları yetiştirmek için kullanılan, kimyasal madde, 14 adet ışıklandırma, 1 adet fan, 2 adet vantilatör, 1 adet ısıölçer termostat elde ele geçirildi.
Ayrıca evinde yapılan aramada; 10 blester,  98 adet neurontin isimli uyuşturucu hap bulundu.


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA