Eski Değilim’e akustik pop versiyon

Tarih: 17 Mayıs 2024 Cuma 10:42

Mersinli sanatçı Gökhan Gülbeyaz, 3 yıl önce yayınladığı ilk şarkısı ‘Eski Değilim’ için yeniden stüdyoya girerek okuyup akustik versiyonunu sevenleri ile buluşturdu.


Sanatçı Gökhan Gülbeyaz, ilk şarkısı ‘Eski Değilim’ için yeniden yorumladı. Yeni versiyon için uzun süredir çalışan Gökhan Gülbeyaz, stüdyoya girip; full elektronik synth pop bir disco şarkısını akustik pop olarak seslendirip sevenleri ile buluştururken güzel tepkiler aldı.
Gökhan Gülbeyaz, şarkısının yeni versiyonu ile farklı bir çalışmaya imza attığını belirterek, "3 sene önce yayınladığım ilk şarkım Eski Değilim’in akustik versiyonu yayında! İlk olması sebebiyle benim için yeri her zaman ayrı olan “Eski Değilim”i yıllar sonra tekrar stüdyoya girip okudum. Yeni versiyonu için uzun zamandır üzerine çalıştığımız ‘Eski Değilim' güçlü, full elektronik synth pop bir disco şarkısıyken, şimdi çok tatlı bir akustik pop şarkısı oldu. Teşekkürlerin en büyüğü şarkıya bu ruhu katan Ahmet Kalabay’a ve ilk günden beri hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Hocam Süheyla Yengi‘ye gelsin! Biz yeni ‘Eski Değilim’in enerjisini çok sevdik, umarım siz de seversiniz”


Etiket: mersin, sanatkültür,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA