Meteoroloji uyardı; Sağanak yağış geliyor

Tarih: 23 Mayıs 2024 Perşembe 16:46

Mersin Valiliği, Meteoroloji’den gelen son değerlendirmeyi duyurdu; buna göre Toroslar, Mut ve Çamlıyayla ilçelerinde sağanak yağış kendini gösterecek.

Mersin Valiliği, Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nden gelen son değerlendirmeyi duyurdu; yerel olarak kuvvetli sağanak yağış gelirkenken su baskını, yıldırım ve ulaşımda akmasalar yaşanabilir. 

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nden gelen son değerlendirmeye 24 Mayıs Cuma günü gece 03.00 ile 22.00 saatleri arasında Torosların yüksek kesimi, Mut ve Çamlıyayla ilçelerinde sağanak yağış bekleniyor. Bu nedenle Mersin Valiliği de sosyal medya hesaplarından duyuru yaptı. Yapılan duyuruda; "Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nden gelen son değerlendirmele göre; 24 Mayıs 2024 Cuma günü ilk saatleden itirabaren Mersin iç kesimlerinde; Toroslar mevkii; Mut, Çamlıyayla ilçelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olarak metrekareye 21-50 kilogram arasına yağış beklendiği duyruldu.
Duyuruda, sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.


Etiket: mersin, havadurumu, meteoroloji,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA