Yenişehir’de BETEM kayıtları başladı

Tarih: 7 Temmuz 2021 Çarşamba 11:11

Yenişehir Belediyesi Özel Ömer Faruk İlbilgen Beceri Temelli Eğitim Merkezi’nde kayıtlar başladı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 36 ayı tamamlamış olan çocukların okul öncesi beceri temelli eğitim alabileceği Özel Ömer Faruk İlbilgen Beceri Temelli Eğitim Merkezi'nde (BETEM) kayıtların başladığını bildirdi.

Belediye meclisinin Temmuz ayı olağan toplantısının ilk birleşimi, Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Fuat Morel Mahallesi’nde yapımı devam eden ve yeni eğitim öğretim yılında hizmete açılacak olan Yenişehir Belediyesi Özel Ömer Faruk İlbilgen Gündüz Bakım Evinin adının, Yenişehir Belediyesi Özel Ömer Faruk İlbilgen Beceri Temelli Eğitim Merkezi (BETEM) olarak değiştirilmesi ile ilgili teklif, oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Özyiğit, 36 ayı tamamlamış olan çocukların okul öncesi beceri temelli eğitim alabileceği ve yeni eğitim- öğretim döneminde hizmete açılacak olan BETEM'e ön kayıtların başladığını belirterek, "3-6 yaş arasında çocukları olan ailelerimiz 0324 327 46 40 telefon numarasını arayarak veya Yenişehir Belediyesi Akademiye giderek ön kayıt yaptırabilirler" dedi. 


Etiket: mersin, yenişehirbelediyesi, abdullahözyiğit,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA