Tarsus Belediyesinden sanatçılara destek

Tarih: 7 Temmuz 2021 Çarşamba 13:09

Tarsus’ta yerel sanatçılara destek olmak için planlanan konserlerin startı verildi.

Tarsus Belediyesince pandemi sürecinde ekonomik sıkıntılar çeken yerel sanatçılara destek olunması amacıyla başlatılan "Tarsus'un Sesleri" isimli kampanya kapsamındaki destek konserleri start aldı.

İlki Hacıhamzalı'da organize edilen konserde, Tarsus Türk Halk Müziği Derneği üyesi 20 sanatçı, en sevilen türküleri seslendirdi. Şarkılara eşlik eden vatandaşlar, yörede çok sevilen 'çilli bom' oyunu ile doyasıya eğlendi. Dün sahne alan Musalla Müzik Topluluğu, Yeşil Mahalle Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu arkasında konser verdi. Bu akşam 20.00'de de Emrah Samet, Rauf Denktaş Parkı'nda şarkılarını seslendirecek.

Pandemi nedeniyle ekonomik sıkıntıların yaşandığını vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, "Belediye olarak üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu süreçte düzenli bir geliri olmayan müzisyen ve sanatçıları da düşünerek, özellikle şehrimizde bulunan yerel sanatçılara destek olmak amacıyla "Tarsus'un Sesleri" adıyla bir yardım destek konseri planladık. Paylaşımcı ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca yerel sanatçılarımıza destek çalışmalarımız ve konserlerimiz de devam edecektir" dedi.


Etiket: mersin, tarsus, tarsusbelediyesi, halukbozdoğan, tarsusunsesleri,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA