CHP Lideri Kılıçdaroğlu: "İşsizlik sorununu çözeceğiz"

Tarih: 7 Temmuz 2021 Çarşamba 13:55

Mersin’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidar olmaları halinde işsizlik sorununu çözeceklerini belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gençlerimiz büyük ölçüde işsiz. İktidar bunu yapmıyor ama iktidar olduğumuzda Allah'ın izniyle her şeyi çözeceğiz" dedi.

Bir dizi temasta bulunmak için Mersin'e gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, milletvekilleri ve bürokratlarla sabahın erken saatlerinde, Sebze ve Meyve Toptancı Hal Kompleksi esnafıyla buluştu. Daha sonra kent merkezindeki esnafları ziyaret ederek sorun ve talepleri dinleyen Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i de makamında ziyaret etti.

Basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, işsizlik sorununa dikkat çekti. Mersin'de işsizliğin yüksek olduğuna işaret eden Kılıçdaroğlu, "Gençlerimiz büyük ölçüde işsiz. Burada da işsizlik var. Belediye başkanlarımızın önünde yüz binlere ulaşan işsizlere ait dilekçeler var. Bunu karşılamak mümkün değil tabi. Hükümetin bu konuda çaba harcaması lazım, yeni iş alanları yaratması lazım ve biz elimizden geleni yapıyoruz. İktidar bunu yapmıyor ama iktidar olduğumuzda Allah’ın izniyle her şeyi çözeceğiz, bütün sorunları çözeceğiz" diye konuştu.


Etiket: mersin, kemalkılıçdaroğlu, chp, cumhuriyethalkpartisi, vahapseçer, seyittorun,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA