Shame’de büyük gişe beklentisi

Tarih: 8 Temmuz 2021 Perşembe 15:28

Çekimleri Türkiye’de devam eden Shame, küresel çapta başarı hedefliyor.

California merkezli film yapım şirketi Three Flames Pictures'ın projesi 'Shame' isimli sinema filminin, dünya pazarında büyük gişe yapması bekleniyor.

Şirketin ortaklarından Nadira Akhonova, çekimleri Türkiye'de devam eden korku-gerilim türündeki filmin yönetmeni Kayhan Başoğlu ile kilit oyuncuların performanslarını değerlendirdi. Cast seçim döneminin zorlu geçtiğini ve filmin İngilizce çekilmesi nedeniyle oyuncu bulmanın ğüç olduğunu dile getiren Akhonova, "Çocuk oyuncular ve başrol oyuncumuz Ceyhun Mengiroğlu ile karşılaşmamız, bizim için hazine bulmuşuz gibi oldu. Oyuncularımızın daha önceki yapımlarda gösterdiği performansları yol gösterici oldu ve kurduğumuz ekip, filmimizi çok ileri taşıdı" dedi.

Dünya çapında takdir edilen içerikler yaratmak istediklerinin altını çizen Akhonova, Shame ile önemli başarılar yakalayacaklarına olan inancını dile getirerek, küresel çapta büyük gişe beklediklerini ifade etti.


Etiket: california, threeflamespictures, nadiraakhonova, shame,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA