Seçer’den, ’millet bahçesi’ çıkışı

Tarih: 9 Temmuz 2021 Cuma 11:19

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, millet bahçesinin öğretmeevi yönetimine devredilmesine tepki gösterdi.

Millet bahçesi işletmesinin öğretmenevi yönetimine devredilmesine tepki gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı ya da belediye başkanı, Cumhur İttifakı’na mensup bir belediye başkanı olsaydı, millet bahçesi öğretmenevine mi verilirdi? Bu hülledir" dedi. 

Belediye meclis toplantısında bazı açıklamalarda bulunan Seçer, parkların belediyeye tahsisi konusunda sorunlarla karşılaştıklarını söyledi. Kültür Park ve Atatürk Parkı ile Anamur'da Rauf Denktaş Parkı'nın kesin tahsisinin büyükşehirde olmadığını kaydeden Seçer, "Her türlü engellemeye rağmen, parkların temizliğini, budamasını, ekimini, dikimini biz yapıyoruz. Kültür Park bizde değil. Atatürk Parkı'na gece girilmiyordu. Her türlü kriminal iş vardı ama bu belediye yapıyor" diye konuştu.

Seçer, millet bahçesinin öğretmenevine devrine ilişkin de, "Kalbinizin en böyle adaletli köşesiyle düşünün. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı ya da belediye başkanı, Cumhur İttifakı'na mensup bir belediye başkanı olsaydı, millet bahçesi öğretmenevine mi verilirdi? Bu hülledir. Öğretmenevinin işi mi millet bahçesi? Bu büyükşehirin işi. Büyükşehirin o şekilde teşkilatlanması var" ifadesini kullandı.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, vahapseçer, milletbahçesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA