Başkan Bozdoğan: "Nifakçılar üzerimize geliyor"

Tarih: 9 Temmuz 2021 Cuma 14:49

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, belediyeden çıkar elde etmeye çalışan bazı kişilerle sorun yaşadıklarını açıkladı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, "Hizmette torpil yapmamız mümkün değil. Bunu hazmedemeyen nifakçılar üzerimize geliyor. Bırakın gelsinler. Çiğ et yemedik. Bu nedenle karnımız da ağrımaz" dedi.

Başkan Bozdoğan, yardımcıları ile birlikte ilçe merkezi, Sarıveli, Kaklıktaşı, Tepetaşpınarı, Meşelik ve Topaklı mahallelerinde yapımı devam eden muhtar odaları, doktor odaları, konuk evleri, okuma salonları tesisleri ile fen, teknoloji, mühendislik ve matematik alanında eğitimlerin verileceği kısa adı STEM olan merkezdeki çalışmaları inceledi. 

Gezi sırasında yaptığı açıklamasında, belediyeden çıkar sağlamak isteyenlerle karşı karşıya geldiklerini ifade eden Bozdoğan, "Biz siyaset yapmak için bu makama gelmedik. Tarsus’un ihtiyaç duyduğu evrenselliği, barışı, huzuru ve kültürel değerleri yaşatmaya geldik. Siyaseti değil, geleceği düşünerek hizmet ediyoruz. Hizmet için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bırakalım siyaset yapmak isteyenler yapsın. Bize oy veren, vermeyen herkes eşittir. Ayrım yapmamız, ötekileştirmemiz ya da torpil yapmamız mümkün değil. Bunun böyle olduğu ürettiğimiz işlerden ve hizmetlerden görülüyor. Bunu hazmedemeyen nifakçılar, kendilerine çıkar sağlamadığım için üzerimize geliyor. Bırakın gelsinler. Biz kendimizden eminiz. Çiğ et yemedik. Bu nedenle karnımız da ağrımaz" diye konuştu.

Bozdoğan, vatandaşların yaşam düzeylerini yükseltecek, Tarsus'un sağlık, eğitim ve sosyo-kültürel alanlarda kalkınmasını sağlayacak projelere devam edeceklerini de sözlerine ekledi.


Etiket: mersin, tarsus, tarsusbelediyesi, halukbozdoğan,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA