Büyükşehir’in yaz konserleri büyük sahneye taşındı

Tarih: 13 Temmuz 2021 Salı 10:32

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi koordinesinde kentin dört bir yanında düzenlenen yaz konserleri büyük sahnelere taşınıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve kenti ezgilerle dolduran yaz konserleri büyük sahnelere taşınıyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin düzenlediği etkinliklerle Mersinliler müziğe doyuyor, sanatçılar özledikleri sahnelere kavuşuyor.

Normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte konser coşkusunu artıran Büyükşehir, hafta sonu Mersinlilere unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı. Marina sahilinde kurulan büyük sahnede bu yaz ilk olarak Batuhan Şaraplı sahne aldı.Her yaştan Mersinlinin katıldığı konsere ilgi büyük oldu. Açık havada konser keyfi yaşayan vatandaşlar hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti.

Pandemi sürecinde evde kalan vatandaşlara nefes aldıran konserler büyük sahnelerle ilçelere yayılıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanata verdiği önemle Mersin, bu yaz da konserlerle renklenmeye devam edecek.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir, konser


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA