Mersinliler de rol almıştı, vizyona giriyor

Tarih: 13 Temmuz 2021 Salı 11:47

Mersin ve ilçelerinde çekilen ‘Vay Babam Vay’ filmi vizyona giriyor

Mersin’de çekilen, usta oyuncuların rol aldığı ve bir aile komedisini konu alan ‘Vay Babam Vay’ adli sinema filmi sinemaseverlerle buluşuyor.

Yönetmenliğini Gökhan Arı, senaristliğini Gökhan Arı ve Mehmet Ali Tugay’ın yaptığı ‘Vay Babam Vay’16 Temmuz’da vizyona giriyor.

Yapımcılığını Fatih Yüksel, Onur Yaprakcı’nın yaptığı filmde Usta oyuncular Altan Erkekli, Onur Yaprakçı, Fırat Albayram, Bengi İdil Ceyda Kasabalı, Füsun Demir'in rol almıştı.

Yapımcı Fatih Yüksel, vizyona girecek olan filmle ilgili olarak Mersinlilere çağrıda bulunarak, "Yapımcılığını Onur Yaprakcı  ile beraber üstlendiğimiz tamamı Mersin’de çekilmiş olan aileniz ve çocuklarınızla keyifle izleyeceğiniz küfürsüz bir aile komedisi olan Vay Babam Vay isimli filmimiz 16 Temmuz cuma günü vizyonda. Herkesi bekleriz…" dedi.

 

Vay Babam Vay, İsmet'in vefat etmesinden sonra ailesi ve yakınları tarafından defnedilmeye çalışılırken yaşananları konu ediyor. İsmet'in vefat etmesiyle, ailesi ve kasabada yaşayanlar, cenaze evine toplanır. İmam, cenazenin ikindi namazına kadar defnedilmesi gerektiğini söylese de İsmet'in ağabeyi geç kalınca cenaze de kaldırılamaz. Bu sırada miras konusunun gündeme gelmesi işlerin karışmasına neden olur. İsmet'in başka bir kadından olan çocuğunun da cenazeye gelmesi, işleri içinden çıkılmaz bir hale getirir.

 


Etiket: Mersin, film, vizyon, vay babam vay,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA