İYİ Parti GİK Üyesi Kocamaz: İktidarı hedefliyoruz

Tarih: 23 Temmuz 2021 Cuma 10:29

Mersin’de vatandaşlarla bayramlaşan İYİ Parti GİK Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, her siyasi parti gibi iktidarı hedeflediklerini söyledi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, "Erken ya da zamanında yapılacak bir seçimde de inşallah her siyasi parti gibi iktidarı hedefliyoruz" dedi. 

Kocamaz; Mersin'de Anamur, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinin yaylalarındaki vatandaşlarla bayramlaştı. Sorun ve talepleri dinleyerek not alan Kocamaz, "Şu anda bir seçim yok ama Türkiye kazan biz kepçe her tarafı dolaşıp her yere gidiyoruz. Vatandaşın dertlerini sıkıntılarını dinliyoruz. Çözebileceklerimizi çözmeye çalışıyoruz. Çözemediklerimizi ilgililere ulaştırıyoruz. Her gittiğimiz yerden bir rapor hazırlayıp genel merkeze veriyoruz. Onlar da bu konuları milletin sorunları olarak, her Çarşamba günü sayın genel başkan mecliste dile getiriyor. Zaman zaman ilgilileri kürsüye çıkarıp dertlerini ilgili makamlara duyurmaya çalışıyor. Bu ziyaretlerin sonucunda problemlerin bir nebze de olsa çözülmesi bizim için önemli" diye konuştu.

Vatandaşlara İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir'in selamını da ileten Kocamaz, "Bir taraftan pandemi, bir taraftan ekonomik kriz nedeniyle gittiğimiz her yerde vatandaşın dertlerini dinliyoruz. Biz şu anda icracı makamda değil, ricacı makamdayız. Erken ya da zamanında yapılacak bir seçimde de inşallah her siyasi parti gibi iktidarı hedefliyoruz. Ama iktidara hazır gelmek istiyoruz. Bu dertleri tespit edip çözüm yollarıyla gelmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 


Etiket: iyiparti, burhanettinkocamaz, meralakşener, mersin, ayrıncık, anamur, bozyazı,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA