Seçer sert çıktı: Siyaseti kullanarak ajitasyon yapıyorsunuz

Tarih: 11 Ağustos 2021 Çarşamba 11:29

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, işten çıkarma iddiaları ile siyaset üzerinden ajitasyon yapıldığını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediye işçilerinin sebepsizce işten çıkarıldığı iddialarını eleştirerek, "Ben kimsenin ekmeğiyle oynamıyorum. Siyaseti kullanarak ajitasyon yapıyorsunuz" dedi. 

Büyükşehir Belediye Meclisi 2021 yılı Ağustos ayı birinci birleşimi, Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında, Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi. İdareden gelen 18, komisyonlara havale edilen 19 ve gündem dışı 1 madde olmak üzere toplam 38 maddenin görüşüldüğü toplantıda gergin anlar yaşandı. 

Seçer, bir meclis üyesinin 'belediye işçileri haksız yere işten çıkarılıyor' şeklindeki iddiası üzerine, "İnsanları üzerime gönderiyorsunuz. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamıyorum. Sizden çok daha fazla fakiri, fukarayı bilirim. Garibi, gurebayı bilirim. Lütfen, kendimize gelelim. Siz siyaseti kullanarak ajitasyon yapıyorsunuz" diye konuştu.

Başka bir meclis üyesinin 'Ülkücüler yerine PKK'ları işe aldınız' söylemi üzerine iyice sinirlenen Seçer, "Bütün birimler elinizde. Emniyet teşkilatı, istihbarat, güvenlik soruşturması var. Kanun, nizam bilmeyen bir adamsın, kendi kendine atıp tutuyorsun oradan" ifadesini kullandı. 

Öte yandan Seçer, orman yangınlarından etkilenen hanelerin MESKİ’ye olan su faturalarının belediye tarafından ödenmesi için çalışma başlattıklarını kaydetti.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, vahapseçer, işten çıkarma, chp,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA