MHP’liler ve ülkücüler özür bekliyor

Tarih: 12 Ağustos 2021 Perşembe 16:08

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisindeki ’Ülkü Ocakları’ tartışması, özür konusunu gündeme getirdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in 'Ülkü Ocakları, türkü ocakları' söylemi MHP'lileri ve ülkücüleri kızdırdı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Seçer'in ülkücülerden özür dilemesi gerektiğini savundu. 

Büyükşehir belediye meclis toplantısına 'Ülkü Ocakları' tartışması damga vurdu. Belediye çalışanlarının sebepsizce görevden alınması iddialarını yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Geçen dönem belediyeye partinizin arka bahçesi yapmışsınız. Ülkü Ocakları, türkü ocakları, şu derneklerinden dosya dosya gelen parti elemanlarınızı doldurmuşsunuz. Salla başı al maaşı, 'Ben falanca ocağın üyesiyim' diyerek racon keseceksin. Yok, öyle bir belediye. Çalışana iş çok belediyede" diye konuştu.

Tansiyonun yükseldiği mecliste MHP ve Ak Partili üyeler, Seçer'in 'Ülkü Ocakları, türkü ocakları' söylemini eleştirdi. Toplantının ardından sitemize özel açıklamalarda bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Sayın Seçer'in Ülkü Ocakları ile ilgili sarf ettiği sözü kınıyorum. Kendisinin bulunduğu makama yakışmayan, talihsiz bir açıklama oldu. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Ülkü Ocakları'nın hedef gösterilmesi doğru değildir. Sayın Seçer'in biran önce Ülkü Ocakları'na mensup arkadaşlarımızdan özür dilemesini bekliyoruz" ifadesini kullandı.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, vahapseçer, erdemli, erdemlibelediyesi, mükerremtollu, ülküocakları,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA