Alkışlar Haluk Başkan’a

Tarih: 15 Ağustos 2021 Pazar 16:09

Mersin’de Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, pazar günün vatandaşlara ayırarak sağlık sorunlarına çözüm üretiyor.

Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan hafta içi yoğun çalışmalarla yürüttüğü belediye başkanlığı görevinin yanı sıra hafta sonu tatilini de halkın sağlık sorunlarına ayırmaya devam ediyor.

Mersin'de merkez dahil 13 ilçenin belediye başkanları arasında Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Tarsus Belediyesi'nden aldığı maaşını öğrencilere burs olarak dağıtan Başkan Bozdoğan, hafta sonu tatilini de dar gelirli vatandaşlara ayırmaya devam ediyor. 'Eğiten Üreten Sağlıklı ve Kültürlü Tarsus' şiarıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Bozdoğan, belediye tesisleri içerisinde gelen vatandaşların sağlık sorunları ile yakından ilgilenerek hastalara yönlendirici bilgiler aktarıyor.

Sağlıklı bir toplum yaratma çabasında olduklarını belirten başkan Bozdoğan, Tarsus Belediyesi olarak her köye doktor muayene odalarını da hizmete açmaya devam edeceklerini söyledi.


Etiket: Mersin, Tarsus, Haluk Bozdoğan, hasta,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA