Koronavirüs aşısı olanlara aşure ikramı

Tarih: 2 Eylül 2021 Perşembe 17:55

Erdemli Belediyesi ve Mersin İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle başlatılan "Aşı Ol Geleceğe Umut Ol" kampanyası kapsamında Koronavirüs aşısı yaptıranlara aşure ikramında bulunuluyor.

Erdemli Devlet Hastanesi Aşı Polikliniği’nde düzenlenen ‘Aşı Olalım Aşure Yiyelim’ çalışması kapsamında,  Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Mirzaoğlu, Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erman Eker ve İlçe Müftüsü Dr. Hayri Erenay ve sağlık çalışanları katıldı.

Programda, Erdemli İlçe Müftüsü Dr. Hayri Erenay Kuran-ı Kerim okudu, birlikte dualara amin denildi. Duanın ardından Gazeteci Durhasan Şahin ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu dördüncü doz aşılarını kampanyaya destek olmak amacıyla oldular.

Koronavirüs salgınına karşı topyekün bir mücadele verildiğine dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  “Erdemli Belediyesi olarak sağlık çalışanlarımız kadar olmasa da sizlerin gayret ve çabanıza bir nebze olsa katkı sunmak adına şehrimizin belli noktalarında vatandaşlarımızı aşılamaya gayret ediyoruz. Bu topyekün bir savaş, topyekün savaşta ancak birlik olursak beraber üstesinden gelebiliriz. Bu virüsten kurtulmanın tek çaresi elbette hijyen, sosyal mesafe ve maske. Bu önlemler de önemli ancak aşı olmak bu virüs için daha çok önemli” diye konuştu.

Öte yandan program, aşure dağıtımının ardından sona ererken,  Erdemli Belediyesi’ne ait mobil ikram araçları ile oluşturulan aşı noktalarına ve sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulunuluyor.


Etiket: mersin, haber, erdemli, belediye


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA