Başkan Bozdoğan yeniden aday

Tarih: 4 Eylül 2021 Cumartesi 12:36

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, gelecek yerel seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, "Seçim zamanına daha var, herkes çıkar aslanlar gibi 'Ben belediye başkanlığına adayım' der. Bu seçimde yüzde yüz adayım. Şartlar ne olursa olsun. Bunu bütün Tarsus Halkı bilsin" dedi.

Tarsus Belediye Meclisi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın yönettiği oturum ile gerçekleştirildi. Açılış, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir önceki meclis tutanağının okunup oylanmasıyla başlayan toplantı, Müdürlüklerinden gelen evrakların görüşülmesi ve karara bağlanması ile devam etti. İmar Planı değişikliği konusundaki 2 evrak ve Kemalpaşa Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı konusunda; 3194 sayılı İmar Kanununun 8(b) maddesine göre incelenip karar verilmesi ile ilgili teklif meclis üyelerinin oyları ile komisyona sevk edildi.

ŞEHİT AİLELERİNE EV TAHSİS EDİLDİ
Vatani görevlerini yaparken şehit düşen asker ve polis ailelerine Tarsus Belediye Meclisi’nin onayı ile bugüne kadar 74 ev tahsis edilirken, gerçekleştirilen bu meclis toplantısında Şehit Mustafa Dağlı ile Şehit Cihan Çetinkaya’nın varislerine 2 adet ev tahsis edilmesi teklifi Meclis Üyeleri’nin oy birliği ile kabul edildi. Alınan bu karar ile bugüne kadar 76 şehidimizin ailelerine ev tahsis edilmiş oldu.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından önemli açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Benim için hayatımda en önemli şey onurdur, erdemdir. Hiç kimse Haluk Bozdoğan’a değil, Tarsus Belediyesi’nin makamına zarar veremez. Öylesine insanlar çıkıyor ki ortaya, bizlerin geçmişine analarımıza, dedelerimize dünyanın laflarını söyleyecek kadar karaktersiz ve alçak durumuna düşüyorlar. Basın kisvesine bürünüp saldırıyorlar, sosyal medyadan saldırıyorlar. Bizler bunlara maruz kalmamıza rağmen susuyoruz. Elbette ki bir gün haykırdığımız zaman, bu tip insanları ve onlara prim veren siyasileri de evvel Allah sandığa gömmesini biliriz. Tarsus’un geleceği için gerçekten çok büyük işler yapılıyor. Bu ahengimizi, motivemizi kimseye bozdurtmam. Seçim zamanına daha var, herkes çıkar aslanlar gibi 'Ben belediye başkanlığına adayım' der. Bu seçimde yüzde yüz adayım. Şartlar ne olursa olsun. Bunu bütün Tarsus Halkı bilsin" dedi.


Etiket: mersin, tarsus, tarsusbelediyesi, halukbozdoğan,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA