Karaduvar’da renkli festival

Tarih: 6 Eylül 2021 Pazartesi 14:38

14’üncü Karaduvar Tarım, Balıkçılık ve Çevre Festivali renkli anlara sahne oldu.

Karaduvar Kültür, Sanat, Spor ve Eğitim Derneği, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle 14’üncü Karaduvar Tarım, Balıkçılık ve Çevre Festivali düzenledi. Etkinlik, dans, halk oyunları ve şarkılarla renklendi.

Festivale Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, CHP Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Cengiz Gökçel ile Alpay Antmen, çok sayıda daveli ve vatandaşlar katıldı. Karaduvar Derneği 3-5 yaş dans grubunun sahnesi ile başlayan etkinlikte sırasıyla Sanatçı Kadir Çat, Karaduvar Derneği 6-8 yaş halay grubu, Duvar Grubu, 10-16 yaş Karaduvar Ateşi ve Gripin sahne aldı.

Burada konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Türkiye’de doğudan batıya, kuzeyden güneye herkesin kardeş olduğu vurgusuyla konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Bu ülkeyi ayrıştırmak, bölmek, kamplaştırmak isteyenlere, mezhepçilere, meşrepçilere inat birlik içerisinde, kardeşlik içerisinde yaşayacağız. Yatağınızda rahat uyuyun. Sizler için çalışan abileriniz var. Sizler için çalışan büyükleriniz var. Ama siz gençlerden şunu istiyoruz: Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Hayatta en hakiki mürşit ilimdir’. İlimin peşinden gideceğiz. Okuyacağız, öğreneceğiz, eğitim alacağız" dedi.

Konuşmanın ardından Gripin sahne alarak şarkılar söyledi. Başkan Seçer de gurup üyelerine çiçek takdim etti.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, karaduvar, festival,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA