Girişim Limanı Türkiye’nin ’En İyi Erkek Girişimcisi’nin projelerine ev sahipliği yapacak

Tarih: 21 Eylül 2021 Salı 13:12

Mersin Üniversitesi Girişim Limanı Türkiye’nin En İyi Erkek Girişimcisinin projelerine ev sahipliği yapacak.

2020 yılında kimya ve gıda sektörlerinde birçok önemli girişime imza atarak, Türkiye'nin En İyi Erkek Girişimci Ödülü ve Kimya Kategorisi Yenilik Ödülüne layık görülen başarılı genç girişimci Emir Belli, Mersin Üniversitesi  Genç Girişimci Merkezi Müdürü Doç. Dr. Duygu Hııdroğlu'nu ziyaret etti.
Genç Girişimci Merkezi’nin teknik altyapısının oldukça güçlü olduğunu ve hiçbir kuluçka merkezi ve girişim merkezinde bugüne kadar rastlamadığı teknik imkanlar ve makine teçhizatın bulunduğunu dile getiren Emir Belli; merkezin bugüne kadar yaptığı çalışmalarla çok ses getirdiğini ve merkezimizin düzenlediği ücretsiz eğitim, etkinlik ve zirveleri ilgiyle takip ettiğini ifade etti.
Merkez Müdürü Doç. Dr. Hıdıroğlu, genç girişimci Emir Belli’nin Cumhurbaşkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde Kazakistan'da özel öğrenci olarak lisans eğitimini devam ettirmesi ve Mersin ile yakın bir bağı bulunmamasına rağmen; projelerini desteklemesi için Mersin Üniversitesi ve Genç Girişimci Merkezini tercih etmesinden ötürü mutlu olduklarını belirtti.
Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı'nın vizyonu ve üst yönetimin destekleri ile merkezin artık tüm Türkiye'de başarılı girişimcilerin dikkatini çeken gözde bir Merkez haline gelmesinden dolayı gurur duyduğunu ifade etti.
Mersin Üniversitesi ve Genç Girişimci Merkezi bünyesinde Türkiye'de ilk niteliğinde olan eğitim, etkinlik ve zirvelerin karşılığını, gördükleri ilgiden dolayı fazlasıyla aldıklarını dile getiren Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu, T.C. Cumhurbaşkanlığı tarafından kendisine danışmanlık vermek adına yönlendirilen genç girişimci Emir Belli'ye projelerinde gereken desteği sunmaya hazır olduklarını ve Türkiye'nin böyle değerlerinden birisinin projelerine Girişim Limanı ailesi olarak ev sahipliği yapacak olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu aktardı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA