DEVA Lideri Babacan Mersin’e geliyor

Tarih: 7 Ekim 2021 Perşembe 11:15

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 15 Ekim’de Mersin’e geliyor.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin il kongresi için 15 Ekim'de Mersin'e gelecek. Babacan, programı dahilinde iş dünyası ile çeşitli toplantılar da yapacak.

Konuya ilişkin olarak DEVA Partisi İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu bir açıklama yaptı. Genel Başkan Babacan’ı üçüncü kez ağırlayacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Cenkcimenoğlu, tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Çok kısa bir dönemde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak Mersin İl Kongresini yapacak seviyeye geldiklerinin altını çizen Cenkcimenoğlu, “Teşkilatlanmamızı önemli ölçüde tamamladık ve 1'inci olağan il kongremizi yapıyoruz. Aynı zamanda Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ı bir kez daha Mersin’de ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Babacan’ın üçer ay arayla üçüncü kez Mersin’e gelmesi kentimize büyük önem verdiğini göstermektedir. İlk olarak 4 gün boyunca Mersin’de ve ilçelerinde incelemelerde bulunmuş, Erdemli Silifke ve Tarsus ilçe kongrelerimizi yapmıştık. Daha sonra Tarım Eylem Planımızı açıklamak için Mersin’e gelmiş ve burada bulunan üreticiler ve sektör temsilcileri ile Mersin Hali’n de buluşmuştu. Şimdi de Mersin olarak 1'inci olağan il kongremizi yapıyor olmanın verdiği heyecanımıza destek olmak için yeniden Mersin’e geliyor. Biz de Sayın Genel Başkanımız Babacan’ı  en iyi şekilde ağırlamak ve halkımızla buluşturmak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.

Söz konusu kongre 15 Ekim'de büyükşehir belediyesi kongre merkezinde gerçekleştirilecek. Babacan bu toplantının yanı sıra iş dünyasının temsilcileriyle de bir araya gelecek.


Etiket: mersin, deva, devapartisi, alibabacan, cenkcenkcimenoğlu,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA