Başkan Seçer: Bu millete hizmet etme aşkımız var

Tarih: 9 Ekim 2021 Cumartesi 13:17

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mut ve Silifke ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’i karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Mut ve Silifke ilçelerinde yoğun bir program gerçekleştiren Başkan Seçer, esnaf, vatandaş, muhtar ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşup sorun ve taleplerini dinledi. Mersin’in dört bir yanına eşit ve adil bir şekilde hizmet götürdüklerini vurgulayan Başkan Seçer, “Bu millete hizmet etme aşkımız ve şevkimiz var" dedi.

CHP Mut İlçe Başkanlığı’nda başlayan programın devamında Başkan Seçer, semt pazarını ve Taşhan Üretici Kadın Pazarı'nı gezerek, esnafa 'hayırlı işler' dileğinde bulundu. Pazar esnafının taleplerini dinleyen Başkan Seçer, Taşhan Üretici Kadın Pazarı’nda alkışlarla karşılandı. Taşhan’da Başkan Seçer, Mut Engellileri Umut Derneği’nin bebek yapım atölyesinin sergisini inceleyerek, ardından ressam Gülcan Küçüktürk’ün 'Taşhan2' isimli resim sergisini gezdi.

Başkan Seçer, Mut programı kapsamında ilçeye yeni atanan Kaymakam Batuhan Bingöl'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ardından Başkan Seçer, Kahramanmaraş’ta yangın söndürme uçağının düşmesi sonucu şehit olan orman mühendisi Oğuz Avşar Aydın’ın ailesinin Mut’taki evine giderek, baba Salih ve anne Emine Aydın’a başsağlığı dileklerini iletti.

Mut programı kapsamında Başkan Seçer, 11 mahalle muhtarı ve mahallelilerle buluştu. Dereköy Mahallesi’nde gerçekleşen programda Başkan Seçer, tek tek muhtar ve vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Seçer, toplantıda üretimi artırmak adına tüm mahallelerde eşitlik gözetilerek sunulan tarım ve hayvancılık desteklerine ilişkin bilgiler paylaştı. Ayrıca eğitim ve öğretime önem verdiklerini söyleyen Başkan Seçer, eğitimin en büyük servet olduğu ifadesini kullandı.

CHP Mut İlçe Başkanlığı ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Seçer, Mut’un tarımsal üretim potansiyeli açısından özel bir ilçe olduğunu söyledi. Tüm ilçelere olduğu gibi Mut’ta da eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceklerini dile getiren Başkan Seçer, seçilmiş bir Belediye Başkanı olduğu vurgusuyla yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Benim hesap vereceğim merci buradaki vatandaşlar. Sizlerin bize verdiği bu destek, bu güven, bizlerin omzunda çok ağır bir yük. Peki, bu ağırlığı hissediyor musunuz? Vallahi ben Belediye Başkanı olarak o ağırlığı görüyorum ama taşımakta hiç zorlanmıyorum. Neden? Bu vatana hizmet etme, bu millete hizmet etme aşkımız ve şevkimiz var."

Cumhuriyetin kuruluş ilke ve prensipleri ile çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Seçer, “Bizim görevimiz Mersin'i kalkındırmak" dedi. Talepleri yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Seçer, mevcut imkanları en akılcı şekilde hizmette eşitlik anlayışıyla kullandıklarını belirtti.


Etiket: mersin, mut, silifke, mersinbüyükşehirbelediyesi, vahapseçer,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA