Vali Su ve eşi Zeliha Su Cumhuriyet Resepsiyonu’na ev sahipliği yaptı

Tarih: 30 Ekim 2021 Cumartesi 13:31

Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü kutlamaları münasebetiyle düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu Vali Ali İhsan Su ve Eşi Zeliha Su Hanımefendi ev sahipliğinde yapıldı.

Ordu Evi’nde düzenlenen ve davetlilerin Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su tarafından karşılandığı resepsiyona Milletvekilleri Hacı Özkan, Behiç Çelik, Zeki Hakan Sıdalı,  Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, askeri ve mülki erkân, STK temsilcileri, iş insanları, şehit aileleri, kahraman gazilerimiz ve davetliler katıldı.

Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su’nun gece boyunca konuklarıyla yakından ilgilendiği resepsiyon, Cumhuriyet’in 98. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle hazırlanan pastasının kesilmesinin ardından, havai fişek gösterisi ile sona erdi.
 


Etiket: mersin, haber, 29ekim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA