Diş Hastanesi’nde sona geliniyor

Tarih: 2 Aralık 2021 Perşembe 13:10

Mersin Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi’nin inşaatı sürüyor.

Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampuüsü içinde yaklaşık 15 bin metrekare alanda 178 üniteli ve son teknolojik cihazlarla donatılacak olan Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı tüm hızı ile sürerken, önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanıyor.

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Çiftlikköy Kampüsü içerisinde inşaatı devam eden, yaklaşık 15 bin metrekare alanda 178 üniteli ve son teknolojik cihazlarla donatılacak olan  Diş Hastanesi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’ya, Üniversite Genel Sekreteri İsa Değirmenci, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Gümüş, akademik ve idari personel ile inşaatta görevli personel eşlik etti.

İnşaatın tüm birimlerini yetkililerle birlikte gezen Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, 2022 yılı içerisinde Diş Hastanesi’ni açmayı planladıklarını söyledi. Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, "Hastanemiz Mersin’de iki milyonun üzerinde bir nüfusa, bütün birimleri ve uzmanlarıyla hizmet edecek bir hastane olacak. Çocuk diş hastalıkları ve cerrahisi gibi Mersin’de eksik olan branşlar da hastanemizde hizmet verecek. Sağlık vadisi diye adlandırdığımız bu bölgede Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Eczacılık Fakültesi bir arada olacak. Hastane kadromuzu daha da zenginleştirip, cihazları ve birimleriyle de tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.
İnşaatın gezilmesinin ardından, Diş Hastanesi’ne Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ve beraberindeki heyet ile birlikte Türk Bayrağı asıldı. Ziyaret, Üniversite Mescidi İmamı Duran Ali Şengün tarafından dua okunmasıyla sona erdi.


Etiket: Mersin Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Hastane, Prof. Dr. Ahmet Çamsarı,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA