Hastaneye Rotary desteği

Tarih: 10 Aralık 2021 Cuma 13:49

Mersin’de Mut Devlet Hastanesi’ne Silifke Rotary Kulübü tarafından 5 adet hasta yatağı bağışlandı.

 

Mersin'in Mut ilçesinde Devlet Hastanesi'nde yapılan törene; Kaymakam Batuhan Bingöl, Belediye Başkan Vekili Meltem Atalay, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Asıl, Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, Ak Parti İlçe Başkanı Soner Solak, Silifke Rotary Kulübü Dönem Başkanı Merve Kılınç, Rotary Kulübü Guvarnörü M. Kemal Ketrez ve davetliler katıldı.
Yatakların teslim töreninde konuşan Silifke Rotary Kulübü Dönem Başkanı Merve Kılınç, Rotary Kulübünün kendinden önce hizmet anlayışını benimsemiş uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olduğu belirterek, "Biz Rotary Kulübü olarak yaşadığımız coğrafyaya ve insanlara katkı sağlamayı ve dokunmayı çok önemsiyoruz. Hastane Başhekimi'yle yaptıkları görüşmede hastanemizin ihtiyacına yönelik kulüp olarak bunu 5 yatak alarak hibe ettik" dedi.
Rotary Kulübü Guvarnörü M. Kemal Ketrez de hastanenin ihtiyacının giderilmesi için tüm dostlarıyla bir fon oluşturarak bu hizmeti sunduklarını söyledi.
Daha sonra söz alan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mehmet Deliktaş, kalıcı hizmet için çalışmaları sürdürdüklerini, başta doktorlar olmak üzere bütün hastane personelinin yoğun bir çalışma içinde olduğunu ifade etti. Dr. Deliktaş, "Hastanemizin bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmesi amacıyla yoğun bir çalışma içindeyiz. Bu konuda ilçedeki gerek kamu kurumları gerek siyasi partiler gerekse STK'ların desteğinden son derece memnunuz" diye konuştu. İlçe Kaymakamı Batuhan Bingöl ise sağlık sektörünün en çok toplumsal faydası olan sektörlerden birisi olduğunu söyledi. Kaymakam Bingöl, " Burada ihtiyacın doğru şekilde tespit edilip, doğru noktada doğru şekilde temin edilmesi konusunda teşekkür ediyorum. Bu konuda Başhekimimizin emeği de çok fazla. İlçemiz için faydalı olacağına eminim" diye konuştu.
Bağışlanan kumandalı ve 3 motorlu yatakların toplam bedelinin 36 bin lira olduğu ve hastanenin yoğun bakım ünitesinde kullanılacağı öğrenildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA