Sarıgül, Mersin’de

Tarih: 14 Ocak 2021 Perşembe 17:40

Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül, partisinin İktidara Hazırlık Merkezi’ni açtı.

Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül, Mersin İktidara Hazırlık Merkezi açılışı için kentte geldi. Gözne Otoban Gişeleri’nden karşılanan Sarıgül, şehir turu yaptıktan sonra partisinin Mersin İktidara Hazırlık Merkezi’nin açılışını yaptı. Burada toplanan kalabalığa hitap eden Sarıgül, "Türkiye Değişim Partisi iktidarında, özgürlükleri kısarak değil genişleterek toplumsal barışı güçlendireceğiz. Anlayışlı olacağız! Uzlaşmacı, adaletli olacağız! Tarih bizim muhalefette söylediğimiz sözleri değil, iktidarda ürettiğimiz projeleri yazacak" dedi.
Vergide 6'ncı, yatırımda ilk 20'de olmayan Mersin'e haksızlığı ortadan kaldıracaklarını belirten Sarıgül, " Kentin, ulaşım ve altyapı  sorunlarını derhal çözeceğiz. Mersin, dünya çapında bir deniz ve doğa turizmi merkezi olmalı. Tüm taraflarla el ele verip mersin'in doğasını tüm dünyadaki yatırımcılara tanıtacağız. Traktörler hacizde, makineler icrada. Yanlış tarım politikaları yüzünden bu ülkenen en bereketli topraklarını işleyen Mersin çiftçisi hacizlerle icralarla uğraşıyor.  Sanayi yatırımlarında yeni Marmara, Mersin olmalısanayide Marmara Trakya tıkandı, sanayici yer arıyor. Neden sanayide yeni cazibe merkezi Mersin olmasın" diye konuştu.
Sarıgül’ün konuşmasının devamında, Türkiye Değişim Partisi’nin, Atatürk ilkelerini savunan bir yapı olduğunu ifade ederek,  "Türkiye Değişim Partisi, Cumhuriyetin değerlerini geliştirerek koruyan, evrensel hukuk kurallarına uyan, inançlara saygılı, laikliği yaşatan, üretimi destekleyen, emeği koruyan, hudut ve bayrak birliği diyen demokratik kitle partisidir. Biz, hiç kimsenin sofrasından pay almaya gelmiyoruz! Biz, ülkemizin tüm insanlarına bereketli bir vatan sofrası kurmaya geliyoruz! Bu sofrada herkese yer olacak, bu sofrada herkesin karnı doyacak! Türkiye Değişim Partisi iktidarında, ülkemizde barış dönemi başlayacak. Topluma, gençlere umut vereceğiz. İşsiz genç kalmayacak, okuluna maddi sıkıntılar yüzünden gidemeyen genç kalmayacak Gençler, internete nasıl girerim diye düşünmeyecek, gençler yurt parasını nasıl veririm diye düşünmeyecek. Gençler gözünüz aydın! Değişim başlıyor sizin partiniz geliyor… Gelin, değişime ortak olun, gençler korkmayın derdinizi söyleyin, gençler korkmayın eleştirin çünkü artık Türkiye Değişim Partisi var. Kadınlar, gözünüz aydın değişim başlıyor işsiz bir kadın kalmayacak, ekonomik sorunla boğuşan kadın kalmayacak. Türkiye Değişim Partisi iktidarında kadın cinayetlerine son vermek için gece gündüz çalışacağız. Değişim Kadınları gelin değişime ortak olun değişimi siz gerçekleştirin. Türkiye Değişim Partisi iktidarında yurttaşlarımıza adaletli ve şefkatli davranacağız, ülkemizde; mutluluğu, güler yüzü, huzuru birlikte sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
Sarıgül, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Türkiye Değişim Partisi, siyasetin dilini ve yapılış şeklini değiştirmeye geliyor. Unutmayın; demokrasi uygar bir tartışma rejimidir. Kavga rejimi değil, barış ve insanlık rejimidir. Türkiye Değişim Partisi, ülkemizde kutuplaşmaya ve gerginliğe son verecektir.. Zor bir dönemden geçiyoruz sırt sırta omuz omuza verelim ülkemizin sorunlarını beraber çözelim unutmayın; güven veren inançlı bir parti yola çıktı geliyor. Halisane duygularla yola çıkıyoruz, omuzlarımızda büyük sorumluluk var, her günümüz ülkemiz için neler yapabiliriz diye düşünmekle geçecek Türkiye Değişim Partisi için önce ülke sonra parti. Türkiye Değişim Partisi, alçakgönüllü heyecanlı sevgi dolu dinamik bir partidir çünkü kararlı güvenilir inançlı kadrolarla yola çıkıyoruz, çocuklarımızın geleceği için yollardayız. Allah’ım ömrünüze bereket gücünüze güç katsın, ayağınıza taş değmesin, yolunuz açık olsun."


Etiket: Mustafa Sarıgül, İktidara Hazırlık Merkezi, Türkiye Değişim Partisi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA