Chomar ödüle doymuyor

Tarih: 21 Ocak 2022 Cuma 22:20

Türkiye’nin yerli ve milli antivirüs markası Chomar, uluslararası yeni bir ödül daha aldı.

Mersin’de yerli teknoloji ile geliştirilen antivirüs yazılımı olan Chomar, siber güvenlik ürünlerinin Oscar'ı olarak bilinen 'SKD Awards 2021 Product Excellence' ödüllerine Chomar layık görüldü.

2013 yılından bu yana her yıl dünyaca ünlü bağımsız test ve belgelendirme laboratuvarı SKD Labs tarafından düzenlenen 'SKD Awards' ödülleri, sektör tarafından 'Siber Güvenlik Ürünlerinin Oscar’ı' olarak görülen ve siber güvenlik ürünlerinin seviyesinin ölçülmesinde önemli göstergelerden biri olarak değerlendirilen ödül geliştirilen Mersin markasının dünya ölçeğindeki başarını da gözler önüne serdi.
Alınan uluslararası ödüllün geliştirdikleri ürünün de ne kadar önemli ve öncü olduğunu belirten Chomar CEO’su S. Bilgehan Üstündağ, "Bir defa daha geliştirmiş olduğu ürünlerin kalitesini global olarak kanıtlayan ve belgelendiren CHOMAR, yüksek teknolojili siber güvenlik ürünleri ile siber dünyada güvende kalmanızı sağlamaya devam edecektir.  Türkiye'nin ilk ve tek yüzde 100 yerli teknoloji ile geliştirilen uç nokta koruma yazılımı olan Chomar; bireysel ve kurumsal üç nokta koruma kategorilerinde 'SKD Awards 2021 Product Excellence' ödüllerine layık görülmüştür. Türkiye için yine bir ilki gerçekleştiren Chomar, Bireysel ve Kurumsal Uç Nokta Koruma kategorilerinde SKD Awards Ürün Mükemmeliyet Ödülü'nü 2 yıl üst üste alan Türkiye'de ilk ve tek, globalde ise sayılı şirketler arasında yerini almıştır.
Geliştirmiş olduğu ürünlerin kalitesini global olarak pekiştirmeye devam eden Chomar,  yüksek teknolojili siber güvenlik ürünleri ile dijital dünyada güvende kalmanızı sağlamaya devam edecektir. Müşterilerimize en iyi uç nokta koruma ürünlerini sunma taahhüdümüzü sürdürürken, koleksiyonumuza yeni ödülleri de eklemekten gurur duyuyoruz" dedi.
Çin'in başketri Pekin'de düzenlenecek ödül töreni hakkında da bilgi veren Üstündağ, "2020 yılında ödül töreni küresel salgın nedeni ile iptal edilmişti. Bu yıl SKD AWARDSö ödül töreninin 2022'nin ilk çeyreğinde Çin'in başkenti Pekin'de yapılması planlanıyor. Herhangi bir uçuş kısıtlaması olmaması durumunda Siber güvenlik uzmanları, siber güvenlik şirketlerinin temsilcileri, endüstrinin önde gelen şirketlerinin temsilcileri ve basın mensuplarının katılımı ile ödül töreni için bir araya geleceğiz" diye konuştu.
Ödül töreni ile ilgili basına açıklama yapan SKD Awards organizatörü SKD Lab CEO'su Jesse Song, SKD Awards'ın tüm sektör için siber güvenlik ürünleri ve çözümlerini tercih etmede, teknolojik yeniliği teşvik etmeyi, siber güvenlik ürünlerinin kalitesini iyileştirmeyi, ürün güvenlik yeteneklerini geliştirmeyi ve teşvik etmeyi amaçladığını söyledi. 
Çin Mühendislik Akademisi'nden Akademisyen Ni Guangnan ise, bilimsel, nesnel, titiz ve adil testlerle elde edilen ödüllerin çok değerli olduğunu ve endüstriyel gelişmeyi ve teknolojik ilerlemeyi teşvik etmeye elverişli olduğunu söyleyerek SKD Awards ödüllerini desteklediğini dile getirdi.
 Akademisyen Ni Guangnan ayrıca SKD Labs'ın siber güvenliğin gelecekteki gelişiminde daha büyük bir rol oynayabileceğini düşündüğünü, kazanan ürünler ve şirketlerin gelecekteki gelişimlerinde teknolojik yeniliklerini artırmaya devam edeceklerini belirterek ödül alan şirketleri tebrik etti.


Etiket: Mersin, Antivirüs, Chomar, Ödül,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA