Toroslar’da salgınla mücadele sürüyor

Tarih: 16 Şubat 2022 Çarşamba 08:56

Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde ekiplerin salgınla mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor.

Mersin'de Toroslar Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeyi karış karış geziyor. Ortak kullanım alanları olan ibadethanelerin yanı sıra işyerleri, kahvehaneler, taksi durakları, berber ve kuaför salonları düzenli olarak dezenfekte ediliyor.
Vatandaşların sağlıklarının her şeyden önemli olduğunu belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Pandemi sürecinin ilk gününden itibaren Covid-19’a karşı aldığımız tedbirlere düzenli bir şekilde devam ediyoruz. Amacımız, hemşehrilerimize daha sağlıklı ve güvenilir ortamlar sunmak. Hemşehrilerimizden de isteğimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarını ihmal etmemeleridir. Salgını el birliğiyle inşallah atlatacağızö dedi.
İşyerlerinde dezenfeksiyon işlemi yapılan esnaflar da hijyen çalışmalarının periyodik olarak devam etmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.


Etiket: Mersin, Toroslar, salgın, covid-19,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA