Pandemi etkilerini sporla atıyorlar

Tarih: 7 Şubat 2021 Pazar 15:54

Erdemli ilçesinde pandemi süresince evde kalan öğrenciler, streslerini futbolla atıyor.

Pandemi etkilerini sporla atıyorlar

Pandemi süresince evde kalan öğrenciler, başta internet bağımlılığı olmak üzere sürecin getirdiği olumsuz etkileri spor koordinasyon merkezinde atıyor. Kontrollü sosyal hayat kuralları kapsamında izin verilen spor aktivitelerinde, öğrencilerinde velilerinde yüzü gülüyor.
Koronavirüs salgını, dünyada hayatın her alını etkiledi. Kendi sağlığımız için evlere kapanmak zorunda kaldık. Zorlu süreç devam ederken, bu süreçte en çok sıkılanlar ise çocuklar oldu. Kontrollü sosyal hayat kuralları kapsamında kısa bir süre önce eğitime başlayan spor okullarında, salgın sürecinin verdiği olumsuzluklar sporla gideriliyor.
Kontrollü bir şekilde spor yapılan yerlerden bir tanesi de Erdemli Belediyesi Spor Koordinasyon Merkezi. Merkezde başlayan Futbol Akademisi’nde öğrenciler terle birlikte streslerini de atıyor.
Spor Koordinasyon Merkezi ile geleceğimizin teminatı çocuklarımız her alanda en iyi şekilde yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Amacımız gençlerimizi her alanda yarınlara en güzel şekilde hazırlamak. Malumunuz bizim spor koordinasyon merkezimiz var. Çocuklarımızın evde kapanmaları, pandemi sürecinden dolayı eve kapanmak ciddi bir sıkıntı idi. Kentte yaşaya gençlerimizin donanımlı bir şekilde yarınlarda mutlu bir şekilde hayatlarını sağlamanın gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.
Spor Akademisi’nde, futbol kursuna gelen öğrenciler ise durumdan oldukça memnun kaldı. Veliler ise, akademinin başlaması ile çocuklarının bilgisayar başından kalkarak spor yapıp kendi gelişimlerine katkı verdiğini dile getirdi.


Etiket: Mersin, Erdemli Belediyesi Futbol Akademisi, spor, öğrenciler


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA