Deneyimli gazeteci hastaneye kaldırıldı

Tarih: 29 Mart 2021 Pazartesi 17:42

Erdemli ilçesinde Anadolu Ajansı Muhabiri olarak çalışan gazeteci Derviş Çömez, geçirdiği rahatsızlık nedeni ile hastaneye kaldırıldı.

Uzun yıllar Türkiye Gazetesi ve İhlas Haber Ajansı'nda yurt içi ve dışında görev yaptıktan sonra emekli olup Erdemli ilçesinde Anadolu Ajansı Muhabiri olarak çalışan gazeteci Derviş Çömez, geçirdiği rahatsızlık nedeni ile hastaneye kaldırıldı.
Aniden rahatsızlanan 3 çocuk babası Derviş Çömez, çağrılan sağlık ekipler tarafından Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından yapılan kontrollerde Derviş Çömez'in yüksek tansiyon nedeni ile beyin damarlarının pıhtılaşma olduğu belirlendi. Bunun üzerine servise alınan Çömez, tedavi altına alındı. Derviş Çömez'in hastalığının bilgisini alan birçok sivil toplum örgütü temsilcisi, belediye başkanları sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileğinde bulanarak mesaj yayınladı. Derviş Çömez, tedbir amaçlı olarak bir hafta hastanede kalacağı bildirildi.  


Etiket: Erdemli, Derviş Çömez, Erdemli Devlet Hastanesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA