Depremzedelerin tedavisi sürüyor

Tarih: 18 Şubat 2023 Cumartesi 12:33

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki büyük depremle yaşanan büyük kayıplar sonrasında enkazdan sağ çıkartılan depremzedeler getirildikleri Mersin’de tedavileri sürüyor.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki büyük depremle yaşanan büyük kayıplar sonrasında enkazdan sağ çıkartılan depremzedeler getirildikleri Mersin'de tedavileri sürerken yetkililer de zaman zaman ziyaretlerde bulanarak hem tedavileri hakkında bilgi alıyor hem de hastalara moral oluyor.

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı ve Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yaralanarak Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınan depremzedeleri ziyaret etti.
Üniversitenin tüm imkanlarının depremzedeler için seferber edildiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, hekimlerden  depremzedelerin durumu hakkında bilgi aldı. Çocuk servisindeki depremzede çocuklarımızla da yakından ilgilenen Prof. Dr. Erol Yaşar, çocuklarımıza hediyeler vererek morallerini de yükseltti.
Depremzede ailelerle de görüşen Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, üniversitenin her ihtiyaçlarında yanlarında olduğunu belirterek tüm yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA