Eski Kadın Doğum Hastanesi, karma hizmete başladı

Tarih: 3 Mayıs 2023 Çarşamba 13:03

Eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi binası, Toros Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası olarak yeniden hizmete açıldı.

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin faaliyete girmesiyle atıl hale gelen merkez Toroslar ilçesi Çağdaşkent Mahallesi’ndeki Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi  binası, Toros Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası olarak yeniden hizmete açıldı.

Çocuk hastalıkları, kadın doğum, çocuk psikiyatri, dahiliye ile genel cerrahi polikliniklerinde hasta kabulüne başlayan ve şuan randevusuz hasta bakan kurum, gelecek haftadan itibaren Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu vermeye başlayacak.

Yaklaşık 7 yıldır boş halde bekleyen hastane binasının değerlendirilmesi bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken, sağlık hizmetlerine erişimin kolay hale geldiğini aktaran vatandaşlar, “Uzun zamandır hastanenin açılmasını bekliyorduk. Böylelikle hem kolay randevu buluyor hem de kısa sürede tedavi oluyoruz” dedi.

Çevre esnafı da bölgedeki ticari hareketliliğin hastaneyle birlikte yeniden ivme kazanacağını vurguladı.


Etiket: mersin, hastane, sağlık, torosdevlethastanesi, kadındoğumhastanesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA