Gökhan Gülbeyaz’dan yeni single ’Salıncak’

Tarih: 8 Haziran 2023 Perşembe 17:24

Mersinli sanatçı Gökhan Gülbeyaz bu sefer ’Salıncak’ adlı yeni teklisiyle hayranları için yaza ’Merhaba’ dedi.

2022 yazında çıkardığı 'Tükenmiş Aşkım' adlı şarkısıyla büyük bir başarı elde eden Gökhan Gülbeyaz bu sefer "Salıncak" adlı yeni teklisiyle yaza merhaba diyor.
Söz ve müziği yine sanatçının kendisine ait olan şarkı geçtiğimiz günlerde Youtube, Spotify ve Apple Music başta olmak üzere tüm dijital platformlarda yayınlandı. Elektronik altyapılı mid-tempo şarkı, her aşkın bir gün mutlaka sona erdiğini, aşıkların bu ilişki sırasında ve sonrasında hep üzüldüğünü, incindiğini, hatta yaşanan duyguların da boşa harcanmış olduğunu biraz ironik ve esprili bir dilde anlatıyor. Şarkı ayrıca, her insanın sonunda iyi bitmeyeceğini bilse de aşktan vazgeçemediği anlatıyor.
Şarkının yaklaşık on iki saat süren klip çekiminde, Ukraynalı bir model Gökhan Gülbeyaz’a eşlik ediyor.
Şarkıcının 2022'de yayınladığı teklisi "Tükenmiş Aşkım" yazın radyolarda ve müzik kanallarında en çok çalınan şarkılarından biri olmuştu.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA